Praktiske oplysninger:

Åbningstider: Når vejret tillader det – fra onsdag den 26. april til efterårsferie – fra kl. 7:00 til 21:00.

Login: Til din Conventus profil
Har du brug for at ændre adgangskode, adresse eller lignende:

“Glemt adgangskode” :

Klubhus: Klubhuset må kun benyttes af medlemmer, og kun i forbindelse med tennisspil og kun ved overholdelse af ordensreglerne.

Boldkanon: Boldkanonen kan anvendes sammen med et bestyrelsesmedlem eller efter aftale med et bestyrelsesmedlem.

Nøglekort udlevering:
Alle, som har nået at få sig tilmeldt inden standerhejsning den 26. april 2023 vil få udleveret sit nøglekort i forbindelse med denne. Vores nøglekortansvarlige Jørn Grodt-Andersen vil være til stede ved klubhuset fra kl. 17.30 til kl. 19.30.

Herefter kan du få udleveret dit nøglekort efter aftale med Jørn. Se kontaktoplysninger under “Kontakt”.

Omklædning og toiletfaciliteter:  Hammerum-Gjellerup Hall’n må benyttes af tennisklubbens medlemmer og kun i forbindelse med tennisspil. Indgang Nord. Her er fine toiletter og omklædningsrum.

Alle dage i løbet af tennissæsonen. Se ovenfor.

Udenfor Hammerum-Gjellerup Hall’ns officielle åbningstider skal vi bruge en kode for at få adgang til faciliteterne. Denne kode oplyses ved tilmelding til klubben.

Da vi benytter Hammerum-Gjellerup Hall’ns faciliteter uden for dennes åbningstider (sommerlukning), vil vi gøre opmærksom på, at toiletterne ikke vil blive gjort rent dagligt.

Vi håber, at tennisklubbens medlemmer vil bidrage til at holde rent og orden. Altså, at forlade hallens lokaler, senest kl. 22:00, og  i samme stand, som vi selv forventer at finde dem i. Herunder, at sørge for at tennissko tørres af på børster og måtter inden vi går ind på Hammerum-Gjellerup Hall’ns gulve.

Tak fordi du viser hensyn.

Denne side er senest opdateret den 7. marts 2023.