Velkommen til Gjellerup KFUM Idræt Tennis

Åbning af banerne vil ske lørdag den 17. april 2021, under hensyntagen til myndighedernes anbefalinger.
I håb om, at banerne er klar og at vejret tillader det.

Se tennisklubbens retningslinier.

Vi håber, at vi kan gennemføre den traditionsrige standerhejsning, således at vi kan få en tidlig start på sæsonen, med risiko for, at vi må lukke igen, enten på grund af dårligt vejr eller hvis coronaen “spænder ben”.

Vi fornemmer, at vi alle trænger til at komme til at svinge ketcheren og vil gøre vores bedste for at komme igang så snart det er muligt.  Med ønsket om en god sæson 2021.

Som medlem af Gjellerup KFUM Idræt Tennis kan du således booke baner fra og med lørdag den 17. april 2021.

Med et medlemsskab af Gjellerup KFUM Idræt Tennis får du mulighed for at spille tennis hele sommeren, lige så tit, som du har tid og lyst og vejret tillader det. Du er velkommen til alle vores sociale tennisevents og tennistræf. Derudover kan du tilmelde dig vores klubmesterskabsturnering og deltage i andre turneringer i løbet af sæsonen.
Vi lægger stor vægt på det sociale, men vi spiller også tennis for at vinde… 🙂


Gjellerup KFUM Idræt Tennis har eksisteret siden 1986 og vi råder over 3 udendørs grusbaner, som ligger på den østlige side af Hammerum-Gjellerup Hall’n.

Banernes officielle adresse er Palle Fløes Vej 28, Hammerum, men har indkørsel via Tjørnevej/Frølundvej, ved fodboldbanerne.

Vi ligger nu lige foran indgangen til Hammerum-Gjellerup Hall’n.

Klubben drives af en bestyrelse samt en engageret og ansvarsbevidst medlemsskare, hvor vi alle værner om banerne, klubhuset og det omkringliggende areal, så vi til stadighed fremstår som en professionel, ansvarlig og seriøs tennisklub.

Her på vores hjemmeside kan du orientere dig om klubbens aktiviteter og generelle bestemmelser.

Denne side er senest opdateret marts 2021.