Events:

Standerhejsning og NØGLEUDLEVERING VED KLUBHUSET
Lørdag den 17. april 2021 kl. 9:30-12:00

Sæsonen 2021 skydes igang med den traditionsrige standerhejsning, under forudsætning af at banerne er klar og at der ikke dukker uforudsete corona restriktioner op.

Vi mødes ved klubhuset kl. 9:30 og synger en vise, imens klubbens flag går til tops og endnu en spændende, og forhåbentlig coronafri tennis sæson kan begynde.

Nøglekort udleveres umiddelbart efter. Mellem kl. 9.30 og 12.00 vil vi være tilstede ved klubhuset og udlevere nøglekort. Det er også vort håb, at der vil være mulighed for at spille tennis, men vi afventer vejr og corona udvikling.

Herudover vil der være mulighed for tilmelding til såvel pokalturnering den 16. juni 2021, klubaften den 22. juni 2021 og til sæsonens klubmesterskabskampe i forskellige rækker.


Tennis Sportens Dag
Lørdag den 9. maj 2021 kl. 13:00 – 15:00

Tennis Sportens Dag forventes afviklet. I samarbejde med DGI inviterer vi til et åbenthus arrangement, for alle tennisinteresserede.

Det er gratis at deltage og der vil være mulighed for både at høre om klubben, høre om hvad det vil sige at være medlem af vores tennisklub og også at prøve at svinge en ketcher.

Vi har låneketchere, men du skal selv huske at medbringe sko med et fint mønster under bunden. Grov mønstrede udendørssko skader desværre banerne.


Klubaften for medlemmer – to gange i år – NYHED
Tirsdag den 22. juni 2021 og tirsdag den 5. oktober 2021

Som en festlig afslutning på sæsonen og ifølge klubbens vedtægter afholdes den traditionelle klubaften i oktober, hvor alle medlemmer er velkommen til at deltage. Det laver vi ikke om på!

Som noget nyt i år vil vi også invitere til en klubaften, allerede i juni måned, altså tidligt på sæsonen, således at vi får mulighed for at mødes og lære hinanden at kende, mens sæsonen endnu er ny.

Der vil være fri tennis fra kl 16:30 til 18:00, hvorefter vi starter grillen og klubben vil være vært ved et lettere  traktement.

Selve medlemsmødet, foregår i klubhuset og starter kl 18:30, så hvis du ikke har mulighed for at komme til spillet, så er du også velkommen til blot at møde op til fællesspisning og socialisering, hvor vi også gerne vil høre om der er ting I synes vi kan gøre bedre i den indeværende sæson.

I oktober, til sæsonafslutningen, vil vi ligeledes starte kl. 16:30 og spille tennis til kl. 18:00 , hvorefter der vil være fællesspisning og overrækkelse af vandrepokaler og præmier til vinderne af klubmesterskabsturneringen.

Vanen tro vil vi også byde velkommen til nye medlemmer af klubbens “Fall of Fame”. Også denne aften har du muligheder for at komme med ideer og forslag til næste sæson.

Pris: Deltagelse er gratis for medlemmer af tennisklubben, men kræver tilmelding.


Denne side er senest opdateret marts 2021.