Events:


Standerhejsning
Onsdag den 25. april 2018 kl. 18:30

Sæsonen 2018 skydes igang med den traditionsrige standerhejsning.

Vi mødes ved klubhuset kl. 18:30 og synger en vise, imens klubbens flag går til tops og endnu en spændende tennis sæson kan begynde.

Herefter går vi i Hammerum Hallen, hvor klubben vil fortælle om den kommende sæson, hvor I kan melde jer ind i klubben og få udleveret nøglekort.

Herudover vil der være mulighed for tilmelding til såvel pokalturnering den den 20. juni 2018 og til sæsonens klubmesterskabskampe i forskellige rækker.

Klubben er vært ved et lille traktement, en øl/vand og en kop kaffe.

Alle er velkomne.

 

Tennis Sportens Dag
Lørdag den 5. maj 2018 kl. 10:00 – 13:00

Vi gentager sidste års succes og afholder Tennis Sportens Dag.

Tennis Sportens Dag er et landsdækkende Åbent Hus arrangement, som landets tennisklubber tilbyder i samarbejde med DGI og DIF, under kampagnen ”Bevæg dig for livet”.

Vi inviterer alle tennis interesserede, uanset alder, køn og niveau, til at svinge tennisketcheren under kyndig vejledning af klubbens træner Jan B. Lauritsen.

Klubben stiller ketchere og bolde til rådighed denne dag.

Praktisk påklædning vil være bukser med store lommer og tennissko (sko uden stort mønster).

Klubben er vært ved en øl eller en sodavand.

Det er gratis at deltage og alle er velkommen.

 

Klubaften for medlemmer
Torsdag den 20. september 2018

Som en festlig afslutning på sæsonen og ifølge klubbens vedtægter afholdes dette møde, hvor alle medlemmer er velkommen til at deltage.

Der vil være fri tennis fra kl 16:30 til 18:00, hvorefter vi starter grillen og klubben vil være vært ved et lettere grill traktement.

Selve medlemsmødet, foregår i klubhuset og starter kl 18:30, hvor der vil være overrækkelse af vandrepokaler og præmier til vinderne af  pokaltuneringen og af klubmesterskabet. Du har muligheder for at komme med ideer og forslag til næste sæson.

Pris: Deltagelse er gratis for medlemmer af tennisklubben, men kræver tilmelding.

 

Denne side er senest opdateret marts 2018.