Velkommen til Gjellerup KFUM Idræt Tennis

Tennisssæsonen 2022 skydes i gang onsdag den 27. april 2022 kl. 17.00.

Vi inviterer til standerhejsning og efterfølgende vil klubben være vært ved et lettere traktement.

Traditionen tro, vil vi informere om sæsonens planlagte aktiviteter og der vil være mulighed for at tilmelde sig sæsonens klubmesterskabsturneringer og øvrige turneringer. Så husk at medbringe din kalender.

Nøglekort udleveres på dagen, hvis betaling af kontingent er registreret.

Vi trænger alle til at komme til at svinge ketcheren og vil gøre vores bedste for at banerne kan tages i brug allerede i forbindelse med standerhejsningen eller i hvert fald hurtigst muligt derefter.

Med ønsket om en god sæson 2022.


PROGRAM FOR SÆSONEN 2022

Se programmet i fuld størrelse >>> Klik her


Som medlem af Gjellerup KFUM Idræt Tennis kan du således booke baner fra og med onsdag den 27. april 2022.

Med et medlemsskab af Gjellerup KFUM Idræt Tennis får du mulighed for at spille tennis hele sommeren, lige så tit, som du har tid og lyst og vejret tillader det. Du er velkommen til alle vores sociale tennisevents og tennistræf. Derudover kan du tilmelde dig vores klubmesterskabsturnering og deltage i andre turneringer i løbet af sæsonen.
Vi lægger stor vægt på det sociale, men vi spiller også tennis for at vinde… 🙂


Gjellerup KFUM Idræt Tennis har eksisteret siden 1986 og vi råder over 3 udendørs grusbaner, som ligger på den østlige side af Hammerum-Gjellerup Hall’n.

Banernes officielle adresse er Palle Fløes Vej 28, Hammerum, men har indkørsel via Tjørnevej/Frølundvej, ved fodboldbanerne.

Vi ligger nu lige foran indgangen til Hammerum-Gjellerup Hall’n.

Klubben drives af en bestyrelse samt en engageret og ansvarsbevidst medlemsskare, hvor vi alle værner om banerne, klubhuset og det omkringliggende areal, så vi til stadighed fremstår som en professionel, ansvarlig og seriøs tennisklub.

Her på vores hjemmeside kan du orientere dig om klubbens aktiviteter og generelle bestemmelser.

Denne side er senest opdateret den 6. april 2022.