v_mix2014-15_2Mix-motionsvolley

Kom og prøv dine volleytalenter af – 3 gange gratis 🙂

Kontingent
Mix – motion: 700 kr.

Derudover skal der betales personlig licens til Dansk Volleyball Forbund, hvis man vil med ud at spille til stævner. Liv_mix2014-15_3censen udgør højest 100 kr. og gælder hele sæsonen.

Træningstider
Tirsdag kl. 20.00-22.00 i Hammerum Hallen Hal 1

Opstart
Tirsdag d. 28. august 2018

Træner / tovholder
Ole Callesen (mobil 22809189)

Mix-motionsvolley
Kan du stadig huske de sjove volleyballtimer i folkeskolen og studieårene? Så var det måske på tide at prøve det igen – for det er ikke blevet kedeligere. Bare mød op! Alle er velkomne uanset alder og niveau. Vi spiller nede i Hammerum Hallen i Hal 1 tirsdag aften. Vi er sædvanligvis en broget flok på 15-20 spillere af begge køn med en aldersspredning fra 18-50. Der er ikke nogen nedre eller øvre grænse, – bare lysten er der. Oftest er der også et internationalt islæt på holdet. Vi håber, vi ser de ”gamle” spillere fra sidste sæson, men også en masse nye.

Træner/Tovholder Ole Callesen styrer træningen. En træningsaften består typisk af opvarmning, træning af volleyøvelser og teknik og herefter masser af volleyball. Hvis der er tilslutning, – og det har der altid været, er der mulighed for at deltage i en lokal turnering. Der er stævne cirka en gang om måneden, – sædvanligvis om lørdagen fra kl. 10 og ca. 4 timer frem. Vi har nogle hyggelige timer sammen – og det sociale er i det hele taget prioriteret højt på holdet. Kom og vær med – og tag gerne din nabo, kone, kæreste eller gamle volleymakker med. Vi ta’r altid godt imod nye spillere 😉

 

Siden er senest opdateret august 2018.