v_mix2014-15_2Mix-volley

Kom og prøv dine volleytalenter af – 3 gange gratis 🙂

Kontingent
Mix-volley: 800 kr.

v_mix2014-15_3

Træningstider
Tirsdag kl. 19.00-21.00 i Hammerum Gjellerup Hall’n KPC / Hal 1

Opstart
Tirsdag d. 29. august 2023

Tovholder
Jesper Markussen. Tlf. 5138 1808. Mail aakirkeby.markussen@gmail.com

Mix-volley (årgang 2005 og tidligere)
Måske er du studerende og mangler et sted at spille volley? Måske har du tidligere spillet volley i folkeskolen, på efterskole, højskole eller i studieårene og har lyst til at tage det op igen? Måske synes du bare volley ser spændende og hyggeligt ud ? Det synes vi det er. Så kom ned til os i Hammerum Gjellerup Hall’n. Du skal bare møde op og vi garanterer, at vi tager godt imod, uanset niveau.

Vi spiller nede i KPC / Hal 1 tirsdag aften. Vi er pt. en flok på 12-15 spillere af begge køn, hovedsagligt med en aldersspredning fra 18-55. Vi håber, vi ser spillerne fra sidste sæson, samt rigtig gerne en flok nye.

En træningsaften består typisk af opvarmning, en kort omgang træning af volleyøvelser og teknik og herefter masser af volleyball. Hvis der er tilslutning, – og det har der altid været, er der mulighed for at deltage i en lokal turnering. Der er stævne cirka en gang om måneden, – sædvanligvis om lørdagen fra kl. 10 og ca. 4 timer frem. Vi har nogle hyggelige timer sammen – og det sociale er i det hele taget prioriteret højt på holdet. Kom og vær med – og tag gerne din studiekammerat, nabo, kone, kæreste eller gamle volleymakker med. Vi har plads til flere spillere.

PS: Hvis du har en træner i maven vil mix-holdet rigtig gerne have en decideret træner. Kontakt en i udvalget.

Siden er senest opdateret 29. august 2023.