v_mix2014-15_2Mix-motionsvolley

Kom og prøv dine volleytalenter af – 3 gange gratis 🙂

Kontingent
Mix – motion: 700 kr.

Licens
Derudover skal der betales personlig licens til Dansk Volleyball Forbund for deltagelse i deres turnering. Licensen udgør ca. 100 kr. og gælder for hele sæsonen.

v_mix2014-15_3

Træningstider
Tirsdag kl. 19.30-21.30 i Hammerum Gjellerup Hall’n Hal 1/KPC

Opstart
Tirsdag d. 31. august 2021

Foreløbig tovholder
Troels Lund (mobil 2476 6869)

Mix-motionsvolley (årgang 2003 og tidligere)
Kan du stadig huske de sjove volleyballtimer i folkeskolen og studieårene? Så var det måske på tide at prøve det igen – for det er ikke blevet kedeligere. Bare mød op! Alle er velkomne uanset alder og niveau. Vi spiller nede i Hammerum Gjellerup Hall’n i Hal 1/KPC tirsdag aften. Vi er sædvanligvis en broget flok på 15-20 spillere af begge køn med en aldersspredning fra 18-60. Der er ikke nogen nedre eller øvre grænse, – bare lysten er der. Vi håber, vi ser spillerne fra sidste sæson, samt rigtig gerne en flok nye.

Træningen styres skiftevis af 3-4 frivillige spillere/tovholdere. En træningsaften består typisk af opvarmning, en kort omgang træning af volleyøvelser og teknik og herefter masser af volleyball. Hvis der er tilslutning, – og det har der altid været, er der mulighed for at deltage i en lokal turnering. Der er stævne cirka en gang om måneden, – sædvanligvis om lørdagen fra kl. 10 og ca. 4 timer frem. Vi har nogle hyggelige timer sammen – og det sociale er i det hele taget prioriteret højt på holdet. Kom og vær med – og tag gerne din nabo, kone, kæreste eller gamle volleymakker med. Vi vil rigtig gerne have flere spillere.

PS: Hvis du har en træner i maven vil mix-holdet rigtig gerne have en decideret træner. Kontakt en i udvalget.

Siden er senest opdateret juli 2021.