bordtennis2014-15_1Ny sæson med bordtennis

Leder du efter en hurtig sportsgren, hvor du kan have det sjovt, mens du får pulsen op og konkurrerer med forskellige modstandere? Så skal du møde op til bordtennis i Hammerum Hallen!

Ungdomsspillere træner i 2 timer hver torsdag klokken 18.00, og vi vil bestræbe os på at komme ud til turneringer. Er du interesseret, mangler vi flere forældre som frivillige hjælpere.

Der er mulighed forbordtennis2013-14a seniorspillere at træne i klubben. Vi vil i den kommende sæson have lidt hjælp fra en dygtig ungdomsspiller som vil lære fra sig.

Der arbejdes i øjeblikket om et evt. samarbejde med naboklubberne. Det skal gerne resultere i at spillerne prøver ”kræfter” af mod andre modstandere end lige dem fra klubben. Udover det vil der muligvis være sociale aktiviteter med klubberne.

Der vil komme flere informationer omkring det op et opstartsmøde.

 

Pokaler

Vi havde i sæsonbordtennis2014-15_2en 2013/2014 valgt at uddele to pokaler. Den ene til den der har udviklet sig mest og den anden som har været den ”bedste kammerat”.

Udvikling – Magnus
Pokalen til den der har udviklet sig mest har virkelig været svært. Der var flere som virkelig har gjort fremskridt og har fightet i hele sæsonen. Pokalen tilfaldt Magnus. Vi har vurderet at han i sæsonen er den som har udviklet sig mest.

Kammerat – Sarah
Pokalen for at være den bedste kammerat har også været svært. Den tilfaldt i denne sæson Sarah. Hun har altid mødt positiv op til træning. Hun har kommet med gode ideer og har altid hjulpet andre spillere hvis de manglede hjælp eller modstander.

bordtennis2014-15_4    bordtennis2014-15_3