Krøjgaard Legatet 2018

Indstillingen af Frank Strøm lød:

“Frank Strøm har været medlem af tennisafdelingen i ca. 30 år. Han startede som medlem i 1987, og mange år senere blev han i 1994 medlem af bestyrelsen, hvor han gjorde et stort stykke arbejde.

I 1997 blev Frank træner for vores juniorafdeling, hvor han blev populær blandt de unge medlemmer for sin måde at tackle dem på.

Efter at trænergerningen var forbi blev Frank formand for tennisafdelingen i år 2000, da Svend Aage Krarup stoppede, og forblev på formandsposten indtil 2015. Han ydede i alle årene en stor arbejdsindsats til glæde for alle medlemmer i tennisafdelingen. Ud over at være formand blev Frank i 2014 også baneformand efter Svend Aage Krarup, så en overgang havde han to kasketter på i tennisafdelingen.

Franks indstilling til arbejdet i klubben har altid været 100%, og når der var brug for hans hjælp var han altid villig og hjælpsom, lige meget hvad der skulle gøres i klubben (undtagen når der er jagt).

Med Franks arbejde som baneformand er banerne altid i tiptop stand, så det er en glæde at komme for at spille tennis. Frank har et dejligt humør, som smitter af på alle i klubben, så han er et populært medlem af tennisafdelingen.

Gjellerup KFUM Idræt indstiller med stor glæde Frank Strøm som modtager af Krøjgaardlegatet 2018.

Bestyrelsen for Gjellerup KFUM Idræt 25.2.2018”

Overrækkelsen af Krøjgaard Legatet 2018. I midten ses Frank Strøm (med buket) sammen med hovedkasserer i Gjellerup KFUM Idræt Jørn Grodt-Andersen.